Reizen, Verhalen
Leave a Comment

Terug op pad

We zijn terug vertrokken, en dat wilt zeggen terug bloggen. Where to begin? Momenteel is het enkele dagen voor kerst, en letten we op een koppel hun huis en worsthondje in Hong Kong. De eerste teksten worden op papier gezet in het zonnetje op het terras in Sai Kung, HK.

Glaasje wijn op het terras, speculaasje in de aanslag, links zicht op zee, rechts zicht op de bergen, en aan de voeten zicht op het hondje (hopend dat ik een speculaasje laat vallen). Er zijn slechtere plekken ter wereld om onze -ondertussen tweede- reisblog op te zetten. Voor onze verhalen van 2010 kan je ook hier terecht. Neem even een kijkje onder ‘Oude blog’, of zoek op één van de landen aan de rechterkant.

Deze week is het immers exact 4 jaar geleden dat we terugkeerden van onze eerste lange reis van meer dan een jaar. Na onze thuiskomst, bleven we met het idee spelen om ooit nog eens voor langere tijd de aardbol af te schuimen. Kersvers getrouwd, leek het ons het ideale moment om terug op pad te vertrekken. Honeymoon upgrades zijn immers altijd mooi meegenomen. Bovendien, eens er kindjes rondlopen, wordt dat toch wel moeilijker. Maar met ons weet je natuurlijk nooit.

Dus zo geschiedde: twee maand geleden zeiden we onze job op, verkochten we onze meubels, pakten we ons hele hebben en houden in dozen, en vertrokken we weer. Met enkel een rugzak, veel nieuwsgierigheid, een zee van tijd en oneindig veel verrassingen in het verschiet.

Het heeft wat tijd gekost om terug aan het ritme aan te passen, maar nu zijn we weer back in business en hopen we op regelmatige basis blogs te posten. Normaal gezien zouden we de blogs in het Nederlands en het Engels willen posten en het iets uitgebreider willen aanpakken dan vorige keer. Wat zal je hier onder andere kunnen vinden? Verhalen over onze vorige grote reis, Brussel, Belgische restaurantjes, onze tripjes in en vanuit België van de voorbije jaren, en onze huidige reis natuurlijk. Een beetje geduld, want daar steekt wel wat tijd in. Bovendien moeten we natuurlijk avonturen meemaken, alvorens we erover kunnen bloggen.

Stay tuned and have fun reading…. And travelling and eating!

This entry was posted in: Reizen, Verhalen
Tagged with: ,

by

We love exploring, writing stories, housesitting, but especially love having no plans, enjoying small things, travelling and eating. So that's how we now live.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s