eten, Restaurants, Steden

Brussel: food truck Urban Cook

Zo nu en dan hebben wij al eens goesting in iets van bij ons. Vandaag hebben wij goesting in een hamburger van Urban Cook.

Onze favoriete foodtruck in België! Smeuïge hamburgers, waar je een omweg voor maakt (en van droomt terwijl je erover schrijft in Azië). Je krijgt een zacht broodje, met telkens een lekker stukje niet doorbakken Blanc bleu belge koeike erop. Onze favoriet is “de roc”: BBB hamburgerke met gebakken witloof en roquefort saus (smaakt helemaal niet straf voor wie geen blauwe kaas fan is). Je hebt er ook met spek, kaas en ganzenlever of zelfs vegetarisch (van horen zeggen).

Je kan er ook potato wedges bij bestellen, en alles komt in een innovatieve en milieuvriendelijke verpakking.

Ze staan normaal gezien elke dag ergens anders, maar wij promoten ze graag tijdens het eindejaar, gezien ze dan een hele maand op het Muntplein op Winterpret te vinden zijn (a.k.a. de kerstmarkt). Dan kunnen jullie meteen ons oude huisje passeren, en waarom er niet blijven logeren via airbnb ? (boeken kan hier ☺)

Laat het jullie smaken, en bestel er voor ons ook eentje.

Adres: Urban Cook staat elke dag op een ander plekje, ideaal om elk hoekje van Brussel te leren kennen. Neem een kijkje op hun website om te weten waar je ze kan vinden.

This entry was posted in: eten, Restaurants, Steden
Tagged with: ,

by

We love exploring, writing stories, housesitting, but especially love having no plans, enjoying small things, travelling and eating. So that's how we now live.