eten, Restaurants

Brussel: Indochine

Na het lezen van onze blogs over Zuid-Oost Azië hebben jullie misschien ook trek gekregen? Via dit restaurantje in Brussel kunnen jullie alvast met geur, kleur én smaak meegenieten.

Alles Zuid-Oost-Aziatisch/Vietnamees. En bovendien, je kan er zitten alsof je in een treinwagon rondrijdt. Geef toe, hoe kan je je nog dichter bij ons voelen. Laap is er heel lekker (typisch Laotiaans), maar ook hun voorgerechten assortiment is het proberen waard. We probeerden heel wat zaken op hun menu, en werden bijna nooit ontgoocheld. Parkeren is, zoals overal in Brussel, wel gene lach. Indien je in Brussel woont, neem zoals ons de bus. Indien je niet in Brussel woont, neem de trein en de bus, zoals ons ☺. Of je vertrekt gewoon iets vroeger en je calculeert je parkeertijd in.

Vlakbij kan je ook gezellig wandelen aan de vijvers van Flagey, een ijsje eten aan Capoue, of een shopke placeren op de befaamde Avenue Louise. Wij zitten graag op het Flagey plein, of in het park naast het water met een flesje wijn, een streepje muziek en een boek.

Adres: Lesbroussart 58  (Flagey), 1050 (Elsene) Brussel.

This entry was posted in: eten, Restaurants
Tagged with: ,

by

We love exploring, writing stories, housesitting, but especially love having no plans, enjoying small things, travelling and eating. So that's how we now live.