eten, Reizen, Restaurants, Steden, Verhalen
Leave a Comment

Tussen de twee reizen in: België & Brussel

Na onze vorige reis vatten we post in Brussel, midden in het stadscentrum. Kwestie van omringd te blijven door voldoende Japanners met camera’s en verloren toeristen. Grand Place?Manneken Pis? Enkele van de meest voorkomende vragen die we moesten beantwoorden de voorbije 4 jaar. Naast de vraag: waar waren jullie nu weer dit weekend?

4 jaar in België. 4  jaar in Brussel. 4 geweldige jaren, waarin we Brussel ontdekten, en veel tijd spendeerden met familie en vrienden. Nichtjes werden geboren, vrienden stapten in het huwelijksbootje en ook daar kwamen spruitjes, zondagse brunches met de familie, enz. Ook wij stapten in het huwelijksbootje, maar dus alvorens bij ons spruitjes komen, eerst even de rugzak terug aantrekken.

In België en Brussel hebben we natuurlijk ook niet stilgezeten. We kamden elk hoekje van Brussel uit, schuimden het internet af naar deals om op reis te gaan, en testten elk restaurant uit… liefst (meer dan) twee keer. Onze avonturen van de voorbije jaren zullen we met de tijd ook op de blog proberen zetten, zodat je ook voor restaurant tips en reisjes in en vanuit België hier wat zal kunnen vinden. Het hoeft immers niets speciaal te zijn om plezierig te zijn.

Hopelijk steken we jullie wat aan om ook op ontdekking uit te gaan en te genieten van uitstapjes dichtbij huis. Immers, zelfs in of vanuit eigen land en met maar enkele dagen tijd, kan je heel wat leuke dingen doen. Wij genieten van allebei, maar Europa is net iets minder gemakkelijk op een heel klein budget :-). We willen jullie ook gerust aansteken met onze eetgewoontes, maar ik raad aan om het dan niet zo nauw te nemen met de gaatjes op de ceintuur. Hier zal je op termijn onze favoriete Belgische en vooral Brusselse restaurantjes kunnen vinden, vaak met een beetje uitleg over de omringende buurt.

We zullen al beginnen met één van onze favoriete adresjes in Brussel. Een plekje waar ik wel zin in heb zo tijdens de kerstperiode. Neem even een kijkje op de blog over Urban Cook.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s