eten, Restaurants, Steden

Favoriete Thai in België: Thai Talks

O

nze all-time favoriete Thai in Brussel. Hier zaten we bijna wekelijks. Letterlijk bij ons om de hoek. Tussen de Beurs en de Grote Markt. Een piepklein restaurantje, om en bij de 14 plaatsen, met papieren parapluutjes aan het plafond, en de vriendelijkste Thai om het uit te baten. Steeds goedlachs, kenden ze op den duur onze gewoonlijke bestelling vanbuiten. Goed om weten: ook eten meenemen kan en vlakbij hebben de eigenaars ook een goede spa: Luangpakdee.

Wij eten er graag de curry’s: zowel de gele, groene als de rode zijn top. Ook de som tam passeerde er heeel vaak de revue, we hebben er zelfs in Thailand nog geen betere gevonden. Voor minder dan 25 euro kan je er met 2 eten met een lychee-sapje, theetje of een glaasje wijn erbij. Beat that!

Opnieuw, wie in Brussel woont, neem de bus of metro. Wie buiten Brussel woont, tough luck, zet je auto onder de grond, want hier midden in het historische stadscentrum zijn echt geen staanplaatsen.

Kom je wat vroeger, of blijf je wat later, wandel dan nog even in de schaduw van het schoonste stadhuis op het schoonste plein van de wereld, de Grote Markt. Ga shoppen in de buurt van de Kolenmarkt of koop iets leuks voor de kids bij The Grasshopper. De Dansaert wijk is ook vlakbij, als je hier meer over wil lezen klik hier.

Adres: Steenstraat 51, 1000 Brussel  (Thai Talks website hier)

This entry was posted in: eten, Restaurants, Steden
Tagged with: ,

by

We love exploring, writing stories, housesitting, but especially love having no plans, enjoying small things, travelling and eating. So that's how we now live.